Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yürüttükleri çalışmalarla şüpheli şahıslar, hırsızlar ve dolandırıcılar başta olmak üzere suçlulara göz açtırmıyor.
Balkan Halk Dansları Rumeli ve Folklor Derneği geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikle katılanların hem kulaklarına hem de gözlerine hitap etti.
Türkiye'de faaliyet gösteren Balkan ve Rumeli dernekleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) "Zeytin Dalı Harekatı"na destek açıklamasında bulundu.
“Devlet Övünç Madalyalarını ve Beratlarını” alan Bayrampaşalı gaziler Başkan Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti.
Bayrampaşa Belediyesi , Afrin’de terör örgütlerine yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla esnaflara Türk bayrağı dağıttı.
İstanbul’un incisi Bayrampaşa’da farklı, özgün ve kaliteli bir marka olan Yeni İnci’yi yakın markaja alarak Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Atakan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
Bayrampaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki okulları dezenfekte ederek öğrencilere sağlıklı bir eğitim ortamı sunuyor.
Zorunlu hale getirilen ve 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında takılması gereken kış lastikleri olmayan araçlara emniyet yetkilileri tarafından ceza kesiliyor.
Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, işini severek yaptığını belirterek, "2,5 yıllık süreçte birçok önemli projeye imza attık. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.
Satış, servis, yedek parça ve sigorta departmanlarıyla tüm Ford kullanıcılarına ihtiyaç duydukları her alanda hizmet veren Keleşler Ford, eğitimli ve konusunda uzman personeliyle ihtiyaçlarınızı maksimum düzeyde karşılıyor.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarılı müdürü Kamil Akbulut’un son projesi okula engelli rampası ve asansör yaptırmak oldu.
İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği'nin “Hemşeri Dernekleri ve diğer STK’ların dönüşümü’ projesi kapsamında “STK´larda iletişim teknikleri” üzerine seminer verildi.
İşsizlik maaşı 2018 hesaplamasına göre ne kadar oldu? İşsizlik maaşı nasıl alınır, şartları neler?
Başkan Atila Aydıner karne heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı.
2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı bugün sona eriyor.
15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda şehirlerarası otobüslerden inen vatandaşların paralarını çaldıkları iddia edilen aynı aileden 7 kişilik çete polis tarafından yakalandı.
L.A. adlı sınıf öğretmeni, 11 yıldır sağlık raporu alarak görev aldığı okullara gitmezken, maaşını ise aldığı ortaya çıktı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı günden bu yana ilçedeki okullara sürpriz ziyaretlerde bulunuyor.
Yeşilay Bayrampaşa Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Aynur Tatlı oy birliğiyle 2. kez başkanlığa seçildi.