Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar için kutlarken, 22 öğrenciye burs vereceğini bildirdi.
Türkiye Bosna Sancak Derneği, orman yangınlarından etkilenen Muğla’da ihtiyaç sahiplerine toplanılan yardımları teslim etti. Dernek Karadeniz’de selden etkilenenlere de yardımda bulundu.
MHP İstanbul İl yönetimi tarafından İbrahim Yeşil’den boşalan MHP Bayrampaşa İlçe başkanlığına avukat İsmail Arslan atandı.
Bayrampaşa Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara toplam 20 bin kâse aşure dağıttı.
AK Parti Bayrampaşa İlçe teşkilatı, Bayrampaşa’nın 11 mahallesi aşure dağıtımı gerçekleştirdi.
Ölümü anlamlandırmak, kabullenmek çok zor olsa da hayat akıp giderken olduğumuz yerde duramayız!
Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gül, halkın Konçoğlu Parkı ve Otopark projesinin bitirilmesini istediğini belirtirken, Forum İstanbul AVM ve Mega Center’in karşısındaki alanlarda alkol alan kişilerle ilgili çok şikayet aldıklarını da söyledi.
Bayrampaşa Müftülüğü’nün düzenlediği Yaz Kur’an Kursu Kapanış Töreni’nde çocuklar öğrendiklerini ailelerinin ve protokolün beğenisine sundu.
İnsanların tiyatroya ve tiyatrocuya olan ilgisi eskisi kadar fazla değil. Bizde tiyatroya gitmek için 10 nedeni derledik. Tiyatroya biraz olsun teşvik edebildiysek ne mutlu...
Bayrampaşa’da muhtarlıklar bir bir yenilenirken, Altıntepsi Mahallesi’nin yeni muhtarlık binası hizmete girdi.
Yaşantımızın üzerinden pandemi gölgesi tam olarak kalkabilecek mi ve bu süreçte yeni edindiğimiz davranış ritüellerinden kurtulabilecek miyiz?
Bayrampaşa Belediyesi ve Mega Center işletmeleri, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ve Sinop’ta 2 tır yardım malzemesi gönderdi. 2 kamyon, destek ekibi ve izci grubu da iki şehire gitti.
Okurlarımız için araştırdığımız bu haberde, düzenli kitap okumanın 11 şahane faydasından bahsedeceğiz.
Muratpaşa Mahallesi Muzaffer Öztekin Parkı içerisine Mimar Hikmet Alaaddin Toncer tarafından hizmete sunulan Cafe Vera, iş, siyaset, sanat, spor ve STK dünyasından birçok davetlinin katılımıyla açıldı.
Bayrampaşa Belediyesi, her yıl olduğu gibi, bu yıl da yüzlerce Bayrampaşalı çocuğu sünnet ettiriyor. Sünnet öncesi boğaz turuna çıkarılan çocuklar, aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.
MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil dün itibariyle görevinden ayrıldığını açıkladı.
Vardarın Üstünde Rumeli Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yeni sezonu düzenlenen bir programla açtı. Açılış törenine iş, siyaset, sanat ve STK dünyasından bir çok davetli katıldı.
İYİ Parti Bayrampaşa teşkilatı, iki gün boyunca mahalleleri dolaşarak muhtarlar, esnaflar, ve halkın sorunlarını dinledi. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin görüş ve önerilerini değerlendirdi.
AK Parti Bayrampaşa teşkilatı, ilçedeki mahalleleri dolaşarak halkın talep ve önerilerini dinlerken, il başkanı Kabaktepe de Bayrampaşa’yı ziyaret etti.