İyi Kalpler Derneği, önce ihtiyaç sahibi bir öğrenciyi muayene ettirip, gözlük sahibi yaptı daha sonra ise bir aileye Bulaşık Makinesi yardımında bulundu.
CHP Bayrampaşa’dan Belediye Başkanlığı için son olarak ilçenin sevilen simalarından Op. Dr. Aytekin Parmak Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
CHP’den Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı olan Hasan Mutlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Saraybosna Elektrik Mühendisliği Okulu eğitimcileri, BEDAŞ’ın ‘Enerjinin Yıldızları’ projesi çerçevesinde İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulan ‘Yüksek Gerilim Laboratuvarı’nı gezdi.
Bayrampaşa Belediyesi,’Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, ilçe genelinde 'Geri Dönüşüm Sepet Şişe' uygulamasını hayata geçirdi.
Bayrampaşa Kaymakamlık binası içinde bir kadın polis memuru silahla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadın polisin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bayrampaşa Şubesi’ni ziyaret etti.
"Bayrampaşa Kodluyor" projesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının açılması ile uygulanmaya başlandı.
AK Parti Bayrampaşa Teşkilatı bir yandan yerel seçimler öncesi tüm teşkilat birimleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunurken, diğer yandan da STK’larla bir araya geliyor.
Bayrampaşa TV’nin kurucu ortağı İlyas Çağlayan, Sevdiye Bayraktar ile dünyaevine girdi.
AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları yerel seçimler öncesi eğitim programı ve toplantılara katılarak hazırlıklara başladı.
Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ne Bayrampaşa Belediyesi tarafından 3 yeni dikiş makinesi verildi.
1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı (93 Harbi), Bayrampaşa’da düzenlenen uluslararası sempozyumda tüm yönleriyle ele alındı.
Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi aylık seminerlerine ‘Aile yaşam becerileri’ konulu seminer ile başladı.
Bayrampaşa’da Yeşilay tarafından hayata geçirilen "Yeşilay elçileri" projesi kapsamında esnaf, bağımlılıkla mücadelede elçi olacak.
“Ağaçların Adları İstanbul” projesine katılan Bayrampaşa Mobil İmam Hatip Ortaokulu, "Yeşili Koruyan Ağaç Dostu Okul” bayrağı ve "Ağaç Dostu Okul” sertifikası almaya hak kazandı.
Terazidere Mahallesi 29 Ekim Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı iş yerinde çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken yaralı ve can kaybı yaşanmadı.
Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelliler önce ağaç dikti sonra Karagöz ve Hacivat tasvirleri yapmayı öğrendi.
Bayrampaşa’da yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Platformu dernekleşmeye gitti.