Bayrampaşa'da yaşayan Mustafa Evcil, evinin üst katında bulunan atölyesinde plastik su borularından kamerayı kullanarak çekim yapmasını sağlayan "steadicam" üretti.
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü kutlu olsun.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu ibadete kapatılan cami ve mescitler, yarın kılınacak Cuma namazıyla kapılarını cemaate açıyor. Bu kapsamda Bayrampaşa'da yarın açık olacak olan cami ve mescitler de belli oldu.
Başkan Atila Aydıner, bayramın birinci günü yeniden sokağa çıkmalarına izin verilen Bayrampaşalı 65 yaş üstü vatandaşlara lokum ikram ederek onlarla bayramlaştı.
İyi Kalpler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kamyonet kasasına kurduğu ses sistemiyle Bayrampaşa sokaklarını dolaşarak, Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçiren vatandaşlara müzik yayını yaptı.
Koronavirüs ile mücadele faaliyetlerini sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da karasinek, sivrisinek, kene ve haşerelere karşı ilçedeki parklarda ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor.
Ramazan Bayramımız kutlu olsun...
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında 81 ilde 23-26 Mayıs arasında 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Bugün market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.
Bayrampaşa Belediyesi, geri dönüşüm için başlattığı ‘kıyafet kumbarası’ uygulamasının büyük ilgi görmesi nedeniyle 25 olan kumbara sayısını 50’ye yükseltti. Uygulama ile bir yılda 100 ton tekstil malzemesi toplandı.
Özel Rami Hastanesi açılış için gün sayıyor. Alanında uzman hekimlere ve sağlık çalışanlarına sahip olan ve son teknolojiyle donatılmış 75 yataklı Özel Rami Hastanesi ‘Sağlıklı hayatlar için’ sloganıyla çok yakında hizmete giriyor.
Bayrampaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümü münasebetiyle 101 gence 101 kitap seti hediye etti.
Bayrampaşa Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ve İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyeleri, evlerinde olan vatandaşlarla birlikte dün saatler 19.19'u gösterdiğinde İstiklal Marşı okudu.
Tüm İslam aleminin ve ülkemizin Kadir Gecesini kutluyor; tüm insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yapınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan son tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.