15 Temmuz Otogar karşısında hizmete açılan Poligon Safari’de, VİP atış salonu, silah bakım atölyesi, dinlenme salonu, kafeterya ve av ile doğa tutkunlarına yönelik markette bulunuyor.
MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, sağlık çalışanlarımı ve vatandaşlara destek olmak amacıyla; "Senin için 15 dakika, bir başkası için ömür” diyerek kan bağışı kampanyası düzenledi.
Karpal tünel, insan elinin avuç içi ile bilek arasında yer alan, kemikler ve bağlar ile çevrili dar bir kanaldır. Bu kanal üzerinde meydana gelen bası, sinir sıkışması yaparak karpal tünel sendromuna neden olur.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bayrampaşa İlçe Emniyet ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, korona virüs salgınına karşı büyük bir özveriyle görev yapan ilçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Bayrampaşa’dan Gaziosmanpaşa’ya MK32 belediye otobüs hattı geçtiğimiz ay hizmete girdi.
Bayrampaşa'da buzdolabının tamirini beğenmeyerek parasını geri isteyen şahıs, ret cevabıyla deliye dönerken, görevlileri pompalı tüfekle tehdit edip servis aracına zarar verdi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, şehit oluşunun 1. yılında Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ve Bayrampaşa şehitlerini andı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kimseye zorla aşı yapamayız ama tüm hocalarımız belki de canlı yayında bu aşıyı olacaklar” derken, aşının yan etkisinin çok az olduğunu söyledi.
Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Bayrampaşa'da silah ticareti yapan şahıslar polis ve jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Bayrampaşa’da bulunan 90 kişilik Filyasyon ekibine, kahve, şeker ve karton bardak desteğinde bulunarak çalışanlara jest yaptı.
İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre lokanta, restoran, pastane ve tatlıcılar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek.
Koronavirüste, yakın temaslıların karantina süresi 14 günden 10 güne düşürüldü. Diğer detaylar haberimizde!
Bayrampaşa'da bulunan sebze meyve halinde uyuşturucu satıcılarını güvenlik kameralarından tespit eden polis ekipleri belediye işçisi kılığına girerek satıcıları yakaladı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bayrampaşa’daki 49 fırından 42’si fiyat-gramaj ve tarife kurallarına uyarken, 7 fırına ise cezai işlem yapıldı.
Sevgi varsa, engel yoktur! 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nden Paşavizyon Gazetesi’ne teşekkür plaketi.