Cumhurbaşkanı Erdoğan, LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması talimatı verdi. Bu cumartesi ve haftaya cumartesi ile pazar yapılacak sınav saatlerinde sınırlı sokağa çıkma kısıtlaması olacak.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu’nun tavsiyesi sonucu, koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul’da açık alanlarda maske takmak zorunlu hale geldi.
Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa’da yapılan denetimlerde ayakta yolcu alan minibüslere ceza kesildi. Minibüs şöförleri ise “Otobüsler, metrobüsler tıklım tıklım. Bize gelince herkes ceza kesiyor” diye isyan etti.
Bayrampaşa Tekstilci İş İnsanları Derneği (BATİAD) Başkanı Bekir Taner Ateş, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i ziyaret etti.
İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası yayınlandı! İşte en tehlikeli 4 ilçe…
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla 5 ilin emniyet müdürü değişti. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Çalışkan'ın yerine Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş getirildi.
Uzmanlar, bazı gıdaların damarları temizleyerek kandaki kolesterol oranını azalttığı ve kan basıncını düşürdüğünü belirtiyor. Peki, hangi besin nasıl bir fayda sağlıyor?
Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki parkları bir bir yenilerken, son olarak Dr. Sümer Çavdar Parkı’nda çalışmalar başladı.
Bayrampaşa'daki Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin dış cephesinde çıkan yangın kısa süre içinde söndürülürken, yarım kalan nikah da kıyıldı.
Bayrampaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Onat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü oldu.
Türk Kızılay'ın 152. yılı münasebetiyle Kızılay Bayrampaşa Şubesi ile Bayrampaşa Belediyesi ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyada yaklaşık 100 ünite kan toplandı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Bayrampaşa Cezaevi’nin bulunduğu alan üzerine inşa edilen kentsel dönüşüm bölgesinde incelemelerde bulundu.
RUBAP, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti.
AKOM, İstanbul’da bugünden itibaren hava sıcaklıklarının düşeceğini, kentte gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi.
CHP Bayrampaşa İlçe Örgütü’nün haftalık olağan toplantısı, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu başkanlığında yapıldı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı basın toplantısında Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosunu paylaştı.
Bayrampaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında sivrisineklerden olumsuz etkilenmesini önlemek amacıyla ilçedeki park, cadde ve sokaklar ile pazar yerlerini düzenli olarak ilaçlıyor.
18 yaş altı ve 65 yaş üstünün sokağa çıkma kısıtlaması esnetildi. Lokanta, kafe ve kıraathanelerin çalışma saatleri uzaldı. Nikah salonları 15 Haziran, düğün salonları 1 Temmuz'da faaliyete geçiyor.
Bayrampaşa’daki bir tekstil firmasının kasasından 36 bin 520 lira çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı.