81 ilde 7 bin 968 personelin katılımıyla 4 bin 381 parkta ‘Türkiye Huzurlu Parklar’ uygulaması yapıldı. Operasyona katılan Bayrampaşa Mobil Park ekipleri de vatandaşı bilgilendiren konuşmalar yaptı.
Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliği kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, hayranlarıyla buluştu.
Bayrampaşa Genç İnisiyatif Platformu üyesi bir grup, İsrail’in Mescid-i Aksa’yı abluka altına almasını protesto etti.
Bayrampaşa Mobilyacılar Çarşısı bu kez resim sergisine ev sahipliği yapıyor.
Okul taşımacılığını daha güvenli hale getiren Yeni Ford Transit
Bayrampaşalı çocuklar, Bayrampaşa Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği Çocuk Şenliği’nde gönüllerince eğlenerek, tatilin keyfini çıkarıyor.
20 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren BER Özel Sağlık Hizmetleri ve Tic. Ltd. Şti.'nin işletmesi olan MEDİWORLD Tıp Merkezi yaklaşık 3 ay önce Bayrampaşa halkının hizmetine girdi.
Bulut Yapı Malzemeleri, bünyesinde ana bayiliğini yapmış olduğu pek çok markanın ürünleri ile sadece İstanbul'un değil Türkiye’nin her noktasına hizmet veriyor.
Çevre koruma ve kontrol müdürleri ile temizlik işleri müdürleri, Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen Çevre Platformu Toplantısı’nda bir araya geldi.
Bayrampaşa Balkan Halk Dansları Derneği Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Noktacı oldu.
İstanbul genelinde etkili olan sağanak, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Bayrampaşa Metrosu su içinde kaldı. Belediye ekipleri kısa süre içinde suyu tahliye etti.
Bayrampaşa'da 9 farklı noktaya hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayrampaşalılar da meydana indi ve hain kalkışmayı lanetledi.
15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mete Sertbaş, şehit düştüğü yerde anıldı. Anma törenine Bayrampaşa Muhtarları da katıldı.
Bayrampaşa Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit yakınları ve gazi ailelerini yemekte buluşturdu.