Ahlak Gönüllüleri Platformu üyeleri Osman Gökçek ile bir araya geldi. Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevine son verdi.
ROK'un tekrardan ekranlara çıkması üzerine Ahlak Gönülleri Platformu 25 Ağustos Pazar günü saat 21.00'de Beyaz TV önünde toplanarak kanal yönetimi ve ROK'u protesto edecek.
Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, 21 ay sonra Beyaz TV'ye çıkarken, kendisine protesto edenlerden program sonrası kaçtı.
Rasim Ozan Kütahyalı’nın ekranlara döneceği iddiası Boşnakları ayağa kaldırdı.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık, ailelere alışveriş çeki dağıtırken, kurban eti bağışlarını da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın ikinci günü AK Parti Bayrampaşa teşkilatı bir araya gelerek bayramlaştı.
Kurban Bayramımız mübarek olsun...
Uzun süredir dışarıya çıkamayan bedensel engelli Merve Gülen, Bayrampaşa İyilik Gönüllüleri Platformu tarafından verilen Kurban Bayramı öncesi akülü arabasına kavuşmanın sevincini yaşadı.
Bayrampaşa Belediyesi 3 kurban satış yeri, 6 kurban kesim yeri, 19 da kurban kesimin yapılacağı oto yıkama firması belirledi.
Bayrampaşa Kaymakamı Canbaba, otogarın park alanlarının tahliye kararını Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ ile Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği yetkililerine ileterek devir işlemlerini başlattı.
Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın bayramlaşma töreni kaymakamlık fuaye alanında yapıldı. Karamürsel Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Canbaba, Bayrampaşalılarla da vedalaştı.
Bayrampaşa’nın sevilen siyasetçileri Kemal Oğuz Kıdıl, Bahri Sipahi ve Ersin Saçlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sağlıklarına kavuştu.
Genç Kızılay Bayrampaşa gönüllüleri, "Oyuncak Kardeşliği" projesi kapsamında Bayrampaşalı çocukların verdiği oyuncakları ilçedeki ve Siirt’teki bir köydeki çocuklara gönderdi.
BAYGEM’in geleneksel piknik organizasyonu Bayrampaşa Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki mesire alanında gerçekleştirildi. Piknikte BAYGEM öğrencileri çeşitli oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdi.
Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba’nın yeni görev yeri Karamürsel olurken, yerine Akçaabat Kaymakamlığı görevini sürdüren Soner Şenel atandı.
Bayrampaşa’da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı otoparkının İSPARK'a devri ile ilgili alınan ihtiyati tedbir kararı, İBB'nin itirazı üzerine kaldırıldı.
AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Çabuk oldu.
Bayrampaşa Sınav Koleji; Rüzgar Spor Kulübü ile iş birliğine gitti. İş birliği çerçevesinde 4-12 yaşındaki çocuklara yüzme ve jimnastik eğitimi verilecek.
İBB'nin tahliye kararına ihtiyati tedbir konuldu