24 Mayıs 2026 Pazar
SON DAKİKA
Bayrampaşa 23.03.2020

Bayrampaşa'da koronavirüs temizliği

Bayrampaşa Belediyesi, koronavirüse karşı ilçedeki cadde ve sokakları dezenfekte etti. Başkan Atila Aydıner de vatandaşları evlerinde kalması konusunda uyardı.

3150 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Bayrampaşa'da koronavirüs temizliği

Bayrampaşa'da koronavirüs temizliği

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüse karşı dezenfekte ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokakları da bir bir dezenfekte etti. Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Atila Aydıner de vatandaşları evlerinde kalması konusunda uyardı.
Dünyada hızla yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede tüm imkânlarını seferber eden Bayrampaşa Belediyesi, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. İlçedeki kamusal alanların tamamını dezenfekte eden belediye ekipleri, bir yandan da cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yürütüyor.

ÖLÜ SAYISI 15 BİNİ GEÇTİ
Türkiye dâhil onlarca ülkede görülen yeni tip koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Dünya genelinde koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle şu ana kadar yaklaşık 350 bin kişi enfekte olurken 15 binden fazla kişi de yaşamını yitirdi.

BAŞKAN AYDINER: EVİNİZDE KALIN
Twitter hesabından açıklama yapan ve vatandaşları evlerinde kalması konusunda uyaran Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner “Hep birlikte kurallara uyalım ve zorunlu olmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Unutmayalım, koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Tedbirleri ne kadar sıkı tutarsak, tehdit o kadar zayıflar.” dedi.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.