Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Bayrampaşa’ya yönelik de çok önemli projeleri yer alıyor.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Öğretmeniyle Güzel İstanbul” projesi kapsamında il genelinde düzenlenen etkinliklere Bayrampaşa’da görev yapan eğitimciler de tiyatro oyunu, halk oyunları ve halk müziği ekibiyle katıldı.
Bayrampaşa Halk Eğitim Merkezi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı yılsonu şenliği Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Bayrampaşa Belediyesince sünnet ettirilecek olan çocuklar Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen törenle sünnet kıyafetlerini aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) "Engelsiz Yaz Okulu" 24 Haziran'da başlayacak.
Bayrampaşa Belediyesi’nin ortaokul ve liseler arasında düzenlemiş olduğu 3. Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle sahiplerine verildi.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği, bayram öncesi 30 yetim çocuğa kıyafet hediye etti. Dernek, ihtiyaç sahibi ailelere de alışveriş çeki dağıttı.
Genç Kızılay Bayrampaşa Gönüllüleri’nden Ümmet İftarı, Darülaceze ziyareti ve lokum dağıtımı.
Wish More Hotel İstanbul, babalarını yoğun gündemlerinden biraz olsun uzaklaştırmak, sağlıklı bir ritüelle onların ruh ve bedenlerini dinlendirmek isteyenler için çok özel bir Babalar Günü fırsatı sunuyor.
Tüm fizik tedavi rahatsızlıkları ve sakatlıklarda doğru tedavinin adresi
Tüm okuyucularımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri iftar saatinde yolda olan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara su ve kek dağıttı.
Ramazan ayı boyunca on binlerce komşuyu iftar sofralarında bir araya getiren Bayrampaşa Belediyesi, son iftar programını Yıldırım Mahallesi’nde düzenledi.
Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner 9 günlük tatil öncesi ilçe protokolü, STK temsilcileri, belediye ve kaymakamlık personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı.
Milli futbolcu Arda Turan, düzenlediği sokak iftarıyla Bayrampaşalılarla bir araya geldi.
Yaratıcı Çocuk Festivali'ne katılan İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinin imal ettiği yap-boz ahşap oyuncak uçaklar katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
MHP MYK Üyesi üyesi ve eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Yüksel Kaleci, 1980 yılından 2019’a kadar görev yapan Ülkü Ocakları başkan ve yöneticilerine aileleriyle birlikte sahur verdi.
Yeşilay Bayrampaşa Şubesi’nin sosyal medya hesaplarından “31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü”ne ilişkin yayımlanan mesajda, “Kendinize bir iyilik yapın, bu önemli günde sigarayı bırakın.” çağrısı yapıldı.
CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak ve Bayrampaşa Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nesrin Özmen, Paşavizyon Gazetesi’ni ziyaret etti.