TÜİK verilerine göre enflasyon ekim ayında yüzde 3,54 arttı, yıllık bazda ise yüzde 85,51 oldu.
Bayrampaşa’da kuyumcudan hırsızlık girişiminde bulunurken fark edildiği iddia edilen şüpheli, çalışanlar tarafından darbedildikten sonra serbest bırakıldı. Polis, iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
İlçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Terazidere Mahalelsi’ndeki Kadın Yaşam Merkezi, hizmete açıldı.
“Cumhuriyetimizin Kuruluş Yıl Dönümlerinde Yayınlanan Hatıra Pulları” temalı filateli sergisi, Göz Vakfı Bayrampaşa Göz Hastanesi sergi salonunda sergilenmeye başladı.
Türkiye Bosna Sancak Derneği Gençlik Kolları’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ve özel kutlama programı büyük bir katılımla gerçekleşti.
CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nın, Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl Dönümü nedeni ile düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, beraberindeki partililerle Bayrampaşa’ya gelerek önce ilçe başkanlığını ziyaret etti, ardından ev ziyaretleri yaptı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da düzenlenen törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.
Bayrampaşa Rumeli Balkan Platformu’nun dernek başkan ve yöneticileri, Kuzey Makedonya’da 2 gün süren çeşitli temaslarda bulundu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ‘Rumeli-Balkan-Trakya Kültür, Sanat, Tanıtım Günleri’ başladı.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları’nda Uğur Kalyoncu görevi Yusuf Pala'ya devretti.
Bayrampaşa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bin 50 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Brüt yüzde 80 zam yapılan işçilerin ücretlerin 6 ayda bir enflasyon oranında artırılması kararlaştırıldı.
Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın her ay ilçenin bir mahallesinde düzenlediği ‘Halkla Buluşma’ toplantılarının Ekim ayı toplantısı Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Türkiye Bosna Sancak Derneği, Bosna Hersek’in kurucusu Bilge Lider Alija İzetbegoviç’in vefatının 19. yıl dönümü vesilesiyle bir panel düzenledi.
Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi Genç Kızılay gönüllülerimiz teşkilatlanma çalışmalarının yanı sıra faaliyetlerini rutin bir şekilde sürdürüyor.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Şenel ve Belediye Başkanı Aydıner, ilçedeki mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Yoğun bir faaliyet programı içerisinde olan Yeşilay Bayrampaşa Şubesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
DEVA Partisi, Bayrampaşa’ya çıkarma yaptı. DEVA Partisi yetkilileri mavi yelekler giyerek sokak ve caddeleri dolaştı, vatandaşlarla buluştu.