Bayrampaşa Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş ve eski başkanlardan Ahmet Altuntaş'ın vefat eden annesi Ayşe Altuntaş son yolculuğuna uğurlandı.
Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki polislerle bayramlaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sizler, bir taraftan güvenin ve huzurun, diğer taraftan demokrasinin teminatısınız! dedi
15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde şehit düşenler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen törenlerle anıldı.
15 Temmuz 2016'da canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.
Srebrenica Boşnak Soykırımı’nın 27. yıl dönümünde Bayrampaşa Belediyesi ve Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından anma etkinlikleri düzenlendi.
Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar...
Arife günü Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda adım atacak yer kalmadı.
Bayrampaşalı Yaspe lakaplı sosyal medya fenomeni Kurban Bayramı yaklaşırken ilçede yarışma düzenledi. Soruları doğru bilenlere kurbanlık, erzak ve para ödülü verdi.
Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi, tüm tiyatro ekibiyle birlikte ilçede bulunan parklarda ve caddelerde çocuklara Kurban Bayramı öncesi sürpriz yaptı.
Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye 3 kütüphane daha kazandırdı. On binlerce kitapla zenginleştirilen 3 yeni kütüphane ile birlikte ilçedeki kütüphane sayısı 11’e yükseldi.
Bayrampaşa Sağlık Hizmetleri Yardımlaşma Derneği, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de bayramlarını kutladı.
Bayrampaşa'da aşırı süratli olan hafif ticari araç viyadük üstünde kontrolü kaybetti. Korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Bayrampaşa’daki kurban satış ve kesim yerleri Bayrampaşa Belediyesi Zabıta, Sağlık ve Veteriner İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından denetlendi.
TÜİK, haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜFE yıllık yüzde 78,62, aylık yüzde 4,95 arttı. ENAG verilerine göre ise yıllık enflasyon yüzde 175,55 oldu.
Türkiye Bosna Sancak Derneği’nin Bakırköy Belediyesi ile birlikte düzenlediği 2. Uluslararası Srebrenitsa Boşnak Soykırımı Anma Koşusu gerçekleştirildi. Katliamda hayatını kaybedenler adına 8 bin 372 kilometre koşuldu.
Bayrampaşa Belediyesi, Kocatepe Mahallesi Semih Erden Spor Kompleksi’nin yanına yapılan yüzme havuzu inşaatında sona yaklaşılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücretin yüzde 30 zam ile 5 bin 500 TL olacağını açıkladı.
Asgari ücrete zam yapılacağının belli olmasının ardından Pazar ve marketlerde fiyatlar güncellendi! Fırsatı kaçırmayan firmalar hemen her şeye zam yaptı!
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Türkiye birincisi olan Sancaksoy Ortaokulu ve Prof. İbrahim ve Feti Pirlepeli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul etti.