Kızılay’daki 3 dönem Şube Başkanlığı görevini tamamlayan Okan Aysu’ya başarılı çalışmalarından dolayı Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından Üstün Hizmet Beratı verildi.
Akondroplazi (cücelik) hastası çift Bayrampaşa’da düzenlenen dünya ile evine girdi.
Bayrampaşa’da bir minibüsün siren çalarak ilerleyen ambulansa yol vermemesi, telefon kamerasıyla kaydedildi. Gözaltına alınan sürücüye 15 bin TL ceza kesildi.
İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim ve Moda Fuarı (IFCO) İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını ikinci kez açtı. IFCO’ya Bayrampaşa’dan da 18 firma katıldı.
Türk Kızılay tarafından Bayrampaşa şubesine afet anlarında kullanılmak üzere mobil ikram aracı tahsis edildi.
'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında Bayrampaşa’ya çıkarma yapan MHP heyeti önce toplantı yaptı daha sonra ise mahalleleri dolaştı.
İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, yaptıkları bir projeyle Gazi ve Şehit yakınlarını Anıtkabir’e getirdi.
Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı, Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinde kafede oturduğu sırada silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
Bayrampaşa'da bulunan Sebze ve Meyve Hali içerisinde polis ekiplerinin şüphelenerek durdurduğu bir minibüsten 8 kaçak göçmen çıktı.
Türkiye Bosna Sancak Derneği, annesi vefat eden Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç’e başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Bayrampaşa'da yaşayan Seyhan K., 22 yıl evinde oturduğu Suat Kara'nın yatak odasındaki çelik kasasını akıl almaz bir yöntemle soydu.
CHP Bayrampaşa İlçe Teşkilatı ve İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Bayrampaşa esnaf odalarını ziyaret etti.
Bayrampaşa eski Kaymakamı Hasan Gözen, İstanbul Vali Yardımcısı oldu.
Bayrampaşa Yeşilay Şubesi; ilçedeki camilerde Yaz Kur’an Kursu eğitimini alan çocuklar ve esnafları ziyaret ederek Yeşilay'ın çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapıyor.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Bayrampaşa’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenin ardından Kaymakamlık makamında da Tebrikat Töreni yapıldı.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un oğlu Mehmet Selahaddin Şentop ile Ayşegül Akbulut dünyaevine girdi. Genç çiftin düğün törenine Bayrampaşa’dan da katılımlar oldu.
Bayrampaşa Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, talepte bulunan ilçedeki 44 okula toplam 32 ton boya yardımında bulundu.
Bayrampaşa’nın son Kore Gazisi İbrahim Gülek vefat etti. Merhum Gülek’in naaşı, Barbaros Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Beşyüzevler Mezarlığı’na defnedildi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve beraberindekiler Bayrampaşalılarla bir araya geldi.