15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda şehirlerarası otobüslerden inen vatandaşların paralarını çaldıkları iddia edilen aynı aileden 7 kişilik çete polis tarafından yakalandı.
L.A. adlı sınıf öğretmeni, 11 yıldır sağlık raporu alarak görev aldığı okullara gitmezken, maaşını ise aldığı ortaya çıktı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı günden bu yana ilçedeki okullara sürpriz ziyaretlerde bulunuyor.
Yeşilay Bayrampaşa Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Aynur Tatlı oy birliğiyle 2. kez başkanlığa seçildi.
Yahya Kemal Ortaokulu karşısında bulunan bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş hanına yaptıkları operasyonda piyasa değeri 4 milyon TL civarında olan kaçak nargile tütünü ele geçirdi.
Bayrampaşa’nın yerel basın temsilcileri, CHP Bayrampaşa’nın yeni İlçe Başkanı Remzi Albayrak’ı ziyaret etti.
Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde verdiği ‘Balkan Rüzgârı’ konseri ile sanatseverleri büyüledi.
İstanbul Ülkü Ocakları Türk Dünyası Birimi Başkanlığı, başlatmış olduğu çalışma kapsamında Kosova ve Makedonya’da çeşitli temaslarda bulundu.
İstanbul Genç Erkekler Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden 58 kiloda Hüseyin Tetik ikinci, 52 kiloda Fuat Çelebi ise üçüncü oldu.
Bayrampaşa İlim Yayma Cemiyeti 'Her Cuma Bayram Ola' projesiyle iki haftada bir 40 öğrenciyi, İstanbul'un simgeleri selatin camilere götürüyor, ardından da yemek ikramında bulunuyor.
Türkiye’de 2017 yılının evlenme, boşanma, doğum ve ölüm istatistikleri belli oldu.
Bayrampaşa’nın sevilen simalarından Bahadır Vatansever hayatını Kübra Şengüler ile birleştirdi.
Bayrampaşa Pirlepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa’daki Bahar Mahallesi Pirlepeliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl’a iade-i ziyarette bulundu.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolları, Manisa’daki öğrencilere kitap yardımı yaptı.
Bayrampaşa Belediyesi’nde, taşeron yasasından yararlanan işçilerin kadroya geçişleri düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren işçi işveren davalarında arabuluculuğun dava şartı haline gelmesiyle yeni bir dönem başladı.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.