Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birlikteliğinde düzenlenen Yücel Şehitleri’ni Anma ve Anlama programı gerçekleştirildi.
AK Parti Bayrampaşa teşkilatında önümüzdeki haftalarda yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.
Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, AVM’lerdeki gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerini inceledi.
Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Karadenizli müzik grubu Koliva, konser verdi.
Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 yüzme havuzu inşa ediyor.
B/S/H Group, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik alanına iki atölye kurdu.
Azerbaycan'da, Ermenilerin 26 Şubat 1992'de yaptığı Hocalı Katliamı'nın kurbanları anılıyor.
Artroskopi ile özel bir kameralı sistem ile eklemlerin görüntülenmesi ve gerekli tedavi yapılması sağlanır.
Zeytindalı operasyonunda şehit olan askerlerimiz ve teröristlerle mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Bayrampaşa Merkez Camisi’nde Mevlid-i Şerif düzenlendi.
İstanbul'da görevde bulunan 25 ilçenin başkanının ilçe kongrelerinde yeniden aday gösterilmeyeceği, 14 ilçe başkanının ise görevine devam edeceği öğrenildi.
İstanbul Liseler arası Futbol Şampiyonasında İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Kızılay Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolları, “Oyuncaklarınız İyiliğe Dönüşsün” adlı projeleriyle oyun çağında olan çocukların yüzünü güldürmek istiyor.
Saadet Partisi Bayrampaşa teşkilatı, Pirlepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve İYİ Parti Bayrampaşa teşkilatını ziyaret etti.
Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın, her ay bir mahallede düzenlediği toplantıların sonuncusu İsmetpaşa Mahallesi’nde yapıldı.
Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Hollanda Parlamentosunun sözde Ermeni soykırımını kınayan bir bildiri yayınladı.
Bayrampaşaspor’un yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibi ve futbolcuları Başkan Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti.
Ulubatlı Hasan Camii’nin önü yeşillendirilerek meydana dönüştürüldü.
Bayrampaşa Belediyesi, İşletme Müdürlüğü’nü baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.
Kosova Malişeva Belediye Başkanı Ragıp Begaj, Başkan Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulundu.