Kale, Çatal, Kaşık, Bıçak Yönetim Kurulu Başkanı, TÜMKİAD ve İTO Meclis Üyesi Bekir Bikliç, misafirlerini yemekte ağırladı.
Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün düzenlediği Bayrampaşa Belediyesi Birimlerarası Halı Saha Turnuvası’nda şampiyonluğa uzanan takım kupasına kavuştu.
LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda herkesi lösemili çocuklara destek olmaya çağırdı. Bayrampaşa Kaymakamı Şenel de kampanyaya destek verdi.
Karadağ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. Amer Haliloviç Başkan Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Bayrampaşa Sağlık Grup Başkanlığı 1-31 Ekim Meme Kanseri’nde Farkındalık kapsamında kısa adı KETEM olan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri’nin listesini yayınladı.
Bayrampaşa Belediyesi’nin AB Hibe Programı kapsamında “Sağlık Sporda, Bağlan Hayata” projesi kapsamında yüzlerce Bayrampaşalı, Anadolu Efes’in maçına gitti.
Tutin ve Sienitza Belediye Başkanları ile Sırbistan Boşnak Milli Konseyi Başkanı ve beraberindekiler Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i ziyaret etti.
Önceki gün Bayrampaşa’da bulunan bir inşaatın vincine tırmanarak intihara kalkışan vatandaşın bu ilk intihar girişimi olmadığı ve 22'nci kez girişimde bulunduğu öğrenildi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş’in de katıldığı törenle Kilis ve Şanlıurfa'daki bölgelere 35 TIR'lık yardım malzemesi gönderdi.
Bayrampaşalı iş insanlarından, Orhan Güneş ve eşi Tülay Güneş’in kızı Gülnur Güneş, hayatını Dudiye-Hüsamettin Ağaoğlu’nun oğlu Berat Ağaoğlu ile birleştirdi.
CHP Bayrampaşa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenledi.
Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, İBB Bayrampaşa Spor Tesisindeki programla devam etti.
Cumhuriyetimizin 96. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.Yıl Dönümü kutlamaları Bayrampaşa’da Çelenk Sunma Töreni ile başladı.
Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 30. yıldönümü kutlamaları ve kültür merkezinin açılışı dernek merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi
Demokratik Sol Parti Bayrampaşa İlçe Kongresi’nde başkanlığa Yasin Bilal seçildi.
İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i ziyaret ederek, derneğin, Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi ve Bayrampaşa TV’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın Halkla Buluşma Toplantılarının Ekim ayındaki adresi Altıntepsi Mahallesi oldu. Mahalle halkı şikayet ve önerilerini yetkililere bildirdi.
Doğalgaz sayaçlarının arızalanması halinde tüketicilere geriye dönük en fazla 1 yıl süreyle borç çıkarılabilecek. Sayacın fazla ölçüm yaptığının tespitinde tüketiciye geri ödeme yapılacak.