BAYMÜDER’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Bayrampaşa Müteahhitler Derneği (BAYMÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Ulaş, Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü kutlayarak birlik, beraberlik ve Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkma mesajı verdi.
BAYMÜDER’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
BAYMÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Ulaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgesi olduğunu vurguladı.
“CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN İRADESİNİN SEMBOLÜDÜR”
Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkmanın önemine dikkat çeken Ulaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, eşit hakların, özgürlüğün, adaletin ve demokrasinin sembolüdür. Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve daha ileriye taşımak hepimizin sorumluluğudur.”
ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI ANDI
Birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlara ulaşma kararlılığını vurgulayan Doğan Ulaş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm kahramanları saygı, minnet ve rahmetle andı.
Ulaş, mesajının sonunda tüm BAYMÜDER üyelerinin ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Foto Galeri