23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 07.09.2021

Zeren’den büyük başarı!

BAYSEM’in küçük satranç ustası Zeren Özdündar, Türkiye ikincisi olarak milli takıma seçildi. 9 yaşındaki Bayrampaşalı satranççı Avrupa şampiyonasında Türkiye’ye temsil edecek.

3689 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Zeren’den büyük başarı!

Zeren’den büyük başarı!

2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 9 Yaş Kızlar Kategorisinde Bayrampaşalı Zeren Özdündar, Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı kazandı. 2-7 Ağustos tarihlerinde düzenlenen İstanbul şampiyonasında tüm maçlarını kazanan Bayrampaşa Satranç Eğitim Merkezi (BAYSEM) sporcusu Zeren Özdündar 9 Yaş Kızlar kategorisinde İstanbul Birincisi oldu. Daha sonra Türkiye Şampiyonası’na katılan küçük satranç ustası, Türkiye 2.’si olmayı başardı. Milli sporcu olmaya hak kazanan Zeren Özdündar, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. 

TSF, BAYSEM VE AYDINER’DEN TEBRİK
Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Bayrampaşa İlçe Temsilciliği BAYSEM öğrencisi olan Zeren Özdündar’ı TSF Başkanı Gülkız Tülay ve Bayrampaşa  İlçe Temsilcisi Nuri Gençay Genç kutlayarak, “Zeren Özdündar’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandılar. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de”Türkiye Satranç Federasyonu BAYSEM öğrencisi evladımız Zeren Özdündar, Türkiye ikincisi olarak ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı. Kıymetli yavrumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sporun, sanatın ve kültürün başkenti Bayrampaşa” açıklamasını yaptı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.