23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 31.10.2019

Yok böyle bir intihar!

Önceki gün Bayrampaşa’da bulunan bir inşaatın vincine tırmanarak intihara kalkışan vatandaşın bu ilk intihar girişimi olmadığı ve 22'nci kez girişimde bulunduğu öğrenildi.

3505 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Yok böyle bir intihar!

Yok böyle bir intihar!

Yok böyle bir intihar!

Önceki gün Bayrampaşa’da bulunan bir inşaatın vincine tırmanarak intihara kalkışan ve adının İsmail olduğu öğrenilen vatandaşın bu ilk intihar girişimi olmadığı öğrenildi.
İntihar girişiminde bulunan İsmail adlı vatandaşın intihar girişimlerinin ardındaki sır perdesi aralandı.

İNTİHAR KALKIŞMASI SARAÇHANE’DE BAŞLADI
Emniyet kayıtlarına göre 22’nci intihar girişiminde bulunan İsmail isimli vatandaşın intihar girişimi serüveni İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Saraçhane’deki binasıyla başladı. O dönem Saraçhane’de kalkıştığı intihar girişimi dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından önlenirken, vatandaşa bir daha intihara kalkışmaması için birçok destekte bulunduğu da öğrenildi.

GAZİOSMANPAŞA’DA DEVAM ETTİ
Huyundan vazgeçmeyen intihar girişimcisinin bir sonraki adresi ise Gaziosmanpaşa Belediyesi oldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi’ndeki intihar girişimi de dönemin Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol tarafından önlenen vatandaş, destek sözü teminatını aldıktan sonra intihardan vazgeçmişti.

BAYRAMPAŞA’DA DA HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ
Kendisine destek olan ve bir daha böyle bir olay yaşanmasını istemeyen mülki amirler tarafından Bayrampaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işe başlayan vatandaşın 2-3 ay görevini yerine getirdikten sonra işini savsakladığı ve işe gitmediği iddia edildi.
Bayrampaşa Belediyesi’ndeki işine son verilmesinin ardından tekrar intihara kalkışan bu kişi, geçtiğimiz aylarda Bayrampaşa Belediye binasında bulunan çelik konstrüksiyonlara tırmanarak bir kez daha intihara kalkışmıştı. Bayrampaşa Belediyesi yetkililerince intihardan vazgeçirilen vatandaş, bir süre sessizliğini korumasının ardından önceki gün Yenidoğan Mahallesi Numunebağ Caddesi üzerinde yer alan bir inşaatın yaklaşık 100 metre uzunluğundaki vincine tırmanarak yeni bir intihar girişiminde bulundu.

TELEFONUNDAN HESABINI KONTROL ETTİ
Mağdur olduğunu söyleyip 22 bin Türk lirası taksiti olduğunu iddia eden intihar girişimcisinin elinde bulunan akıllı telefonundan mobil bankacılık uygulamasını takip ederek 22 bin liranın hesabına yatıp yatmadığını da kontrol ettiği iddia edildi. Umduğunu bulamayan intihar girişimcisi, sabah saatlerinde çıktığı vinçten saat 19.00’da kendi rızasıyla indi.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.