23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 29.06.2017

Yıldırım Mahallesi’nde cinayet

Silahla vurulan 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Mahalle sakini ile 3 kişi arasında yaşanan kavga ve koşuşturma kameralar tarafından görüntülendi.

5812 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Yıldırım Mahallesi’nde cinayet

Yıldırım Mahallesi’nde cinayet

Bayrampaşa'da çıkan kavga sonrası silahla vurulan 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Mahalle sakini ile 3 kişi arasında yaşanan kavga ve koşuşturma kameralar tarafından görüntülendi. 
Olay Pazartesi akşamı saat 19.50 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Tuna sokak üzerinde meydana geldi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre bir mahalle sakini sokakta yürüyen 3 gençten hırsızlık yapabilecekleri gerekçesiyle şüphelendi. Mahalle sakini, gençlerle konuşmaya başladı. Bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü. 3 kişi mahalle sakini dövmeye başladı. Bu sırada kavgaya karışan üç kişiden biri belindeki silahı çıkararak mahalle sakinine doğrulttu. Bir süre duraksayan mahalle sakini ile gençler arasında tekrar kavga çıktı. Kavga sırasında diğer mahalle sakinleri de gelince 3 kişi kaçmaya başladı. Kovalama sırasında belindeki silahı çıkaran bir kişi gruba doğru bir el ateş açtı. Açılan ateş 26 yaşındaki Hakan Balota'ya isabet etti. Göğsünden vurulan Balota kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kayıplara karışan 3 kişi polis tarafından aranıyor. 

KAVGA ANI KAMERADA
Mahalle sakini ile hırsız olduğu iddia edilen 3 kişi arasındaki kavga ve kovalamaca kameraya yansıdı. Görüntülerde 3 kişi mahalle sakinini ile tartışarak darp ediyor. Kavga sırasında gençlerden biri silah çekiyor ancak ateşlemiyor. Devam eden kavga sırasında diğer mahalle sakinleri gelince 3 kişi kaçıyor. Bu kişilerin elinde silah ile kaçmaları da çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Elinde silah olan kişinin ateş etmesi sonucu Yıldırım Mahallesi’nin sevilen simalarından Hilmi Balota'nın oğlu Hakan Balota uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi tüm mahalle halkını üzdü. Emniyet yetkilileri olaydan sonra kamera görüntülerinden kimliklerini tespit ettiği kişileri arama çalışmalarını başlattı.
Hakan Balota’nın cenazesi Barbaros Camii’nde Salı günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları içinde 500 Evler Mezarlığı’nda göz yaşları içinde son yolculuğa uğurlandı.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.