Tunaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı
Tunaspor, 2026-2027 İstanbul Süper Amatör Lig sezonu hazırlıkları kapsamında İBB Bayrampaşa Stadı'nda antrenmanlarına başladı.
Tunaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı
Tunaspor, 2026-2027 İstanbul Süper Amatör Lig sezonuna hazırlık çalışmalarını başladı.
Mustafa Altıuntaş başkanlığındaki kırmızı-lacivertli yönetim, geçen sezon grubu 53 puanla üçüncü tamamlayan ve play-off oynayan kadroyu güçlendirmek için iç ve dış transferde birçok oyuncu ile anlaştı.
Teknik ekipte ise süreklilik tercih edildi.
Teknik direktör Volkan Doğan yönetimindeki A takım heyeti; yardımcı antrenör Gencay Yüzbaşıoğlu, kaleci antrenörü Canbay Barlas, maç ve performans analiz antrenörü Yusuf Demir, oyuncu izleme ve maç analisti Erdoğan Turhan ile masör Adem Tüysüz’den oluşuyor.
Teknik direktör Volkan Doğan, 2023’ten bu yana kulüple yollarını birleştiren, altyapıdan gelen ve geçen sezon da takımı düşme hattından çıkarıp, play-off hattına taşıyan isim. Yönetim, bu çizgiyi yeni sezonda da sürdürme kararı aldı.
Tunaspor’un yeni sezon hazırlıkları teknik heyetin gözetiminde yoğun tempo ve titizlikle ilerliyor. Yönetim kurulu, hedeflerinin ligde güçlü bir başlangıç yapmak ve geçen sezonun play-off deneyimini bir üst basamağa taşımak olarak belirledi.
Altyapı da sahaya indi
A takımla eş zamanlı olarak altyapı teknik heyeti de futbolcularıyla birlikte yeni sezon çalışmalarına başladı. Ferhat Karaoğlu ve Ali Burak Özgül altyapı antrenörü, Altuğ Ak ise altyapı yardımcı antrenörü olarak görev yapıyor. Tunaspor yönetimi, tüm yaş gruplarına başarı dileklerini iletti.
Foto Galeri