Taraftarlardan ‘tatlı’ uğurlama
Bayrampaşaspor Taraftarlar Derneği, Bayrampaşaspor’u meşalelerle uğurladı.
Bayrampaşaspor’lu taraftarların yapmış olduğu meşale şov tüm semti kırmızı-yeşile boyadı.
Bayrampaşaspor Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği organizasyonda kulüp binasının önüne gelen taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve söyledikleri bestelerle zorlu deplasman öncesi takımlarına tam destek verdiler.
Kulüp tesislerinde kampta bulunan Bayrampaşaspor’lu futbolcular da kaptan Hüseyin önderliğinde aşağıya inerek, Bayrampaşaspor’a gönül vermiş taraftarlara galibiyet sözü verdiler.
Bayrampaşaspor’lu taraftarların yaptığı bu görsel şov karşısında duygularını gizleyemeyen Bayrampaşaspor Başkanı Yalçın Sırakaya, “Bugüne kadar bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Taraftarlarımızın yaptığı bu jeste karşılık onlara Elaziz Belediyespor deplasmanından 3 puan getirmek istiyoruz” diye konuştu.
Taraftarların takıma tatlı ikram ettiği organizasyon, futbolcu Benhur ile taraftarların karşılıklı söylediği besteyle son buldu.
Haber-Foto: Hakan Şenvardar-Mustafa Karakullukçu