Taha Akgül’den, İbrahim Akın’a ziyaret
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül, Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçede spora ve gençlere yönelik destekler ile güreş alanında yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.
Taha Akgül’den, İbrahim Akın’a ziyaret
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve olimpiyat şampiyonu eski millî güreşçi Taha Akgül, Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti.
Görüşmede, Bayrampaşa’da spora ve sporcuya verilen destek ile gençleri sporla buluşturacak çalışmalar ele alındı.
Ziyarete Bayrampaşa Belediye Spor Kulübü Başkanı Ozan Karadeniz ve Malatya Levent Kanyonu Spor Kulübü Başkanı İlker Çarkçı da eşlik etti.
Türk sporu ve güreşin geleceği üzerine yapılan görüşmede taraflar, yerel düzeyde altyapı çalışmaları ve genç sporcu yetiştirme konularında ortak adımlar atılması üzerinde durdu.
Akın: Gençlerimizi sporla buluşturacak çalışmaları konuştuk
Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı, millî gururumuz Taha Akgül’ü belediyemizde ağırladık. Bayrampaşa’mızda spora ve sporcuya verdiğimiz desteği, gençlerimizi sporla buluşturacak çalışmaları konuştuk. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Akın, ilçede sporun yaygınlaştırılması ve özellikle güreş gibi geleneksel branşlarda gençlerin desteklenmesi konusunda belediyenin kararlılığını vurguladı.
Taha Akgül: Türk sporu ve güreşi adına verimli bir görüşme oldu
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ise ziyaret sonrası “Bayrampaşa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etme fırsatı buldum. Ziyaretimizde Bayrampaşa Belediye Spor Kulübü Başkanı Ozan Karadeniz, Levent Kanyonu Spor Kulübü Başkanı İlker Çarkçı bizlere eşlik etti. Türk sporu ve güreşi adına gerçekleştirdiğimiz görüşmede bizleri makamında ağırlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.
Bayrampaşa’da spor ve güreş vurgusu
Ziyaret, yerel yönetim ile federasyon ve kulüpler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bulundu.
Görüşmede, gençlerin spora yönlendirilmesi, altyapı destekleri ve güreş branşının Bayrampaşa’da daha fazla yaygınlaştırılması konularının ele alındığı belirtildi.
Foto Galeri