23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 11.01.2017

Şentürk ailesinin acı günü

5273 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Şentürk ailesinin acı günü

Şentürk ailesinin acı günü

“İstanbul’a Trileçe’yi sevdiren adam” olarak bilinen Günnehar Trileçe’nin sahibi Günnehar Şentürk ile “Bayrampaşa’nın amiral gemisi” Yaşar Pastanesi’nin sahibi Yaşar Şentürk’ün vefat eden amcası Asım Şentürk son yolculuğa dualarla uğurlandı.
Bayrampaşa’nın en eski pastanecilerinden olan ve 79 yaşında vefat eden Asım Şentürk, Bayrampaşa Merkez Hoca Hayri Efendi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Maltepe Mezarlığı’nda dualar eşliğinde son yolculuğa uğurlandı.
Merhum Asım Şentürk’ün cenaze namazına Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş, siyaset ve basın dünyasından başta olmak üzere çok yoğun bir katılım oldu.
Merhum Asım Şentürk, Topkapı Maltepe Mezarlığı’na defnedildikten sonra da Muradiye Camii Konferans Salonu’nda taziye yemeği verildi.  
Paşavizyon gazetesi olarak merhum Asım Şentürk’e yüce Allah’tan rahmet, Günnehar ve Yaşar Şentürk’ün nezdinde tüm Şentürk ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.