14 Temmuz 2026 Salı
SON DAKİKA
Spor 16.06.2026

Şampiyonlar Bayrampaşa’dan çıkar

Bayrampaşa Spor Kulübü, İstanbul Poomsae Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. Ecrin Öztürk ve Cemal Öztürk’ün İstanbul şampiyonluklarının yanı sıra Eylül Sav’ın ikinciliğiyle toplam 2 şampiyonluk, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandı.

1684 3 dk 2 yorum
Paylaş:
Şampiyonlar Bayrampaşa’dan çıkar

Şampiyonlar Bayrampaşa’dan çıkar

İstanbul’da düzenlenen İstanbul Poomsae Şampiyonası’nda Bayrampaşa Spor Kulübü sporcuları, kazandıkları şampiyonluklar ve kürsü dereceleriyle göz doldurdu. İki gün süren organizasyonda elde edilen madalyalar, kulübün yıllardır süren disiplinli çalışmalarının ve emeklerinin meyvesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Şampiyonanın ilk gününde minik sporcu Elif Sare Türetken, ilk resmi müsabakasına rağmen başarılı bir performans sergileyerek kürsüye çıkmayı başardı ve gelecek adına umut verici bir başlangıç yaptı. Gençler kategorisinde mücadele eden Eylül Sav ise rakiplerini geride bırakarak İstanbul ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. Hiranur Mumcu ile Ayşe Sare Sarıkaya da gösterdikleri azim, mücadele ve sportmenlikle dikkat çekti.

İkinci günde ise Bayrampaşa adına gurur verici sonuçlar geldi. Büyükler kategorisinde ilk kez yarışan Ecrin Öztürk, üstün performansıyla tüm rakiplerini geride bırakarak İstanbul Şampiyonu unvanını elde etti. Ecrin Öztürk, takım müsabakalarında da ter döktü ve İstanbul üçüncülüğü derecesini kazanarak şampiyonayı iki madalya ile tamamladı.

Kulübün milli sporcusu Cemal Öztürk ise tecrübesi ve disipliniyle rakiplerine üstünlük sağlayarak İstanbul Şampiyonu oldu. Cemal Öztürk, elde ettiği birincilikle hem kulübüne hem de Bayrampaşa’ya büyük gurur yaşattı.

Bayrampaşa Spor Kulübü’nün bu başarılarının mimarları ise antrenörler Mustafa Çayır ve Arzu Çayır. Sporcularını yalnızca madalya için değil, disiplinli ve örnek bireyler olarak yetiştirmeye özen gösteren antrenör çiftin özverili çalışmaları, elde edilen derecelerle bir kez daha taçlandı.

Kulüp yönetimi, sporcuların başarılarında emeği geçen ailelere ve antrenörlere teşekkür ederken, “Bayrampaşa Spor Kulübü, Türk taekwondosuna yeni şampiyonlar kazandırmaya devam edecek” mesajını verdi.

 

Etiketler:

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.

AY
Adem yılmaz 17.06.2026 15:09

Tebrik ediyorum bu kızımızı ve onu bu kadar başarılı yetiştiren hocasını Bayrampaşa da spora başarıya değer verilmiyor ne yazık bu gençleri belediye çağırıp ödüllendirmeli bence

Ecrin Öztürk 16.06.2026 16:49

İstanbul sampiyonu olmak bemim için gurur verici bisey antrönörlerime teşekkür ediyorum