Şahin Serbest’in acı günü
Bayrampaşa Ülkü Ocağı Başkanı Şahin Serbest’in babaannesi vefat etti.
Şahin Serbest’in acı günü
Merhume Fatma Serbest’in cenazesi Altıntepsi Merkez Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Mezarlığı’na defnedilmek üzere son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Merhume Fatma Serbest’in cenaze namazına Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığına yeni atanan Kazım Erdi Aktunç, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve yönetimi, Ülkü Ocakları eski İstanbul İl Başkanı Yüksel Kaleci, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanvekili Lütfü Nebioğlu, Bayrampaşa Ülkü Ocağı yönetimi ve üyeleri, İstanbul’daki ilçe başkan ve yöneticileri, İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği Başkanı Tülay Tahmaz ve yönetimi, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı ve Allı Turna Kadın Derneği Başkanı Sonay Tahmaz Kaleci ve yönetimi, Başkan Şahin Serbest ve ailesi ile birlikte çok sayıda seveni katıldı.
Paşavizyon Gazetesi olarak merhume Fatma Serbest’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.
Ilgili Haberler
Bayrampaşa'nın geleceği Bakan Kurum ile değerlendirildi
07.07.2026
6. Uluslararası Srebrenica Koşusu gerçekleştirildi
06.07.2026
RUBAFED’den İTO’ya stratejik ziyaret: Ortak projeler masaya yatırıldı
05.07.2026
Rumeli Türkleri Vakfı'nda aşure bereketi: Aynı sofrada birlik ve kardeşlik mesajı
04.07.2026