23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 30.10.2023

Rumeli Türkleri’nde Cumhuriyet coşkusu

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları, Cumhuriyetimizin 100. yılında Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde çocuklara bayrak, şeker ve balon dağıttı. Dernek üyeleri daha sonra ise Fener Alayı’na katıldı.

3985 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Rumeli Türkleri’nde Cumhuriyet coşkusu

Rumeli Türkleri’nde Cumhuriyet coşkusu

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları, Cumhuriyetimizin 100. yılında Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde çocuklara bayrak, şeker ve balon dağıttı. Programa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi Başkanı Metin Altıntaş, Kadınlar Kolu Başkanı Nigar Yenidoğan ve yönetim kurulu katılım sağladı.
Bayrampaşa Şubesi Başkanı Metin Altıntaş ve yönetim kurulu herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu hep birlikte yaşamaktan dolayı çok büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanımız Yusuf Pala ve yönetim ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği daha sonra ise Bayrampaşa Kaymakamlığı ve Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Cumhuriyetin 100. Yılı Fener Alayı’na katıldı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.