23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 04.03.2021

Rumeli camiasının acı günü

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi’nin vefat eden çalışanı Ergün Şen Bayrampaşa’da kılınan cenaze namazından sonra Eyüpsultan’a defnedildi.

5004 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Rumeli camiasının acı günü

Rumeli camiasının acı günü

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi’nin acı günü.
Bir süreden beri kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve 59 yaşında vefat eden merhum Ergün Şen’in cenazesi bugün Bayrampaşa Merkez Hoca Hayri Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Merhum Ergün Şen’in cenaze namazına Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bayrampaşa Şubesi Başkanı Metin Altıntaş, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti Bayrampaşa Yönetim Kurulu Üyesi ve Sivil toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Fatih Lütfü Bayraktar, AK Parti Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyeleri Tolga Güneş ve Kenan Bıçak, CHP Bayrampaşa Belediyesi Meclis üyeleri Abdülfettah Dindar ve Bahri Beşkardeş, Bayrampaşa Belediyesi eski meclis üyeleri İlhan Şengüler, Selami Dönmez ve Şenol Çelik, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi eski başkanları, yöneticileri, ailesi ve sevenleri katıldı.
Merhum Ergün Şen, kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı’nda dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Paşavizyon Gazetesi olarak merhum Ergün Şen’e Allah’tan rahmet, ailesi ile Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi’ne baş sağlığı ve sabırlar dileriz.


Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.