23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 17.02.2018

Paşa, Orhangazi önünde

Bayrampaşaspor, TFF 3. Lig 1. Grup 23. hafta maçında yarın deplasmanda Orhangazi Belediyespor’a konuk olacak.

9813 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Paşa, Orhangazi önünde

Paşa, Orhangazi önünde

Bayrampaşaspor, TFF 3. Lig 1. Grup 23. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Orhangazi Belediyespor’a konuk olacak.
Bugün Bursa’ya giden ve maçın oynanacağı İnegçl İlçe Stadı’nda hafif bir ter idmanı yapan yeşil-kırmızılı takım daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başaldı. Bayrampaşaspor’da sarı kart cezalısı Yavuz Ayazoğlu forma giyemeyecek. Hafta içinde oynanan Kemerspor 2003 maçının son dakikalarında boynundan sakatlanan kaleci Hamdi Tevfik Altıok ise kadroda yer alırken, oynayabileceği öğrenildi.
18 Şubat Pazar (yarın) saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadı’nda karşılaşacak olan iki takımın mücadelesinde Mersin Bölgesi hakemlerinden Veli Ersin Bıçak düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Halil Tolgahan Demir ve Baki Mutlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İsa Maviş.
Ligin ilk yarısında Bayrampaşa’da oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Bayrampaşaspor grubunda 38 puanla 2. sırada bulunurken, ev sahibi Orhangazi Belediyespor ise 19 puanla 17. durumda yer alıyor.


Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.