23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 29.09.2017

Paşa’da yüzler gülüyor

Bayrampaşaspor, pazar günü sahasında Orhangazi Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

2024 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Paşa’da yüzler gülüyor

Paşa’da yüzler gülüyor

Bayrampaşaspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 6. haftasında pazar günü sahasında Orhangazi Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Bayrampaşa Belediye Stadı’nda, teknik direktör Murat Şenvardar yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması ve çabukluk çalıştı. Kanat organizasyonlarıyla devam eden antrenman, şut çalışmasıyla son buldu. Futbolcular ve teknik heyetin idman sırasında neşeli olduğu gözlendi.

İdman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Murat Şenvardar, “Yoğun bir maç temposuna girdik. Takım olarak her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Bu hafta seyircimizin önünde galip gelerek daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bayrampaşaspor, yarın yapacağı son çalışmanın ardından Bayrampaşa Spor Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.