23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 16.10.2017

Paşa’da hazırlıklar sürüyor

Bayrampaşaspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 9. haftasında deplasmanda Dardanelspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

2189 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Paşa’da hazırlıklar sürüyor

Paşa’da hazırlıklar sürüyor

Cumartesi günü seyircisi önünde Benhur’un attığı gollerle Düzcespor'u 2-0 yenen Bayrampaşaspor’da bir günlük iznin ardından TFF 3. Lig 1. Grubun 9. haftasında deplasmanda Dardanelspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Arda Turan Tesisleri’nde, yardımcı antrenör Orhan Kosev yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından koşu ve ardından 5’e 2 top kapma çalışması ardından Düzcespor karşılaşmasında oynayan oyuncular idmanı sonlandırırken, diğer futbolcular ise düz koşu yaparak idmanı sonlandırdı.

İdmandan önce açıklamalarda bulunan Bayrampaşaspor’un genç orta saha oyuncusu Benhur Keser, “Her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Gol atmak güzel bir duygu ve özgüven veriyor. Güzel bir galibiyet aldık. Önemli olan takımın kazanmasıydı. Golü ben atmışım, bir başka arkadaşım atmış, bu çok önemli değil. Başka bir arkadaşım da atsaydı, yine aynı hisleri ve aynı mutluluğu duyardım. Onun için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Soğuk algınlığı nedeniyle kendini iyi hissetmeyen Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar idmana çıkamadı ve takımı Yardımcı Antrenör Orhan Kosev çalıştırdı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.