23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 15.09.2017

Paşa, Bingöl'e uçtu

Bayrampaşaspor bugün yaptığı antrenmanla 12 Bingölspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-yeşilliler, öğleden sonra Bingöl'e gitti.

2556 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Paşa, Bingöl'e uçtu

Paşa, Bingöl'e uçtu


Bayrampaşaspor bugün yaptığı antrenmanla yarın oynayacağı 12 Bingölspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Murat Şenvardar yönetiminde çalışan yeşil-kırmızılılar, düz koşu ve 5’e 2 top kapma çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.
Sakatlığı devam eden Ergün Çakır takımdan ayrı düz koşu yaptı.

3. Lig 1. Grup 3. hafta karşılaşmasında 12 Bingölspor deplasmanına konuk olacak olan Bayrampaşaspor, bu sabah Çetin Emeç Stadı’nda yaptığı antrenmanın ardından öğleden sonra Bingöl’e gitmek için yola çıktı.
Hava yoluyla Bingöl’e gidecek olan Bayrampaşaspor kafilesi kamp yapacağı otele yerleştikten sonra maç saatini beklemeye başlayacak. 

Zorlu deplasman öncesi açıklama yapan Bayrampaşaspor Sportif Direktörü Mehmet Kalemci, ‘’Geçtiğimiz hafta Çatalcaspor karşısında basit goller yiyerek taraftarlarımızı üzdük. Lig uzun bir maraton. Sezon öncesi iyi kamp dönemi geçiren ve yaş ortalaması büyük olan takımların form tutması biraz zaman alıyor. Kimsenin şüphesi olmasın. Bayrampaşaspor camiası olarak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bingöl’e 3 puan için gidiyoruz’’ diye konuştu.
Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.