23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 27.08.2015

Otogarda silahlı kavga!

1770 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Otogarda silahlı kavga!

Otogarda silahlı kavga!

Büyük İstanbul Otogarı'nda yönetim binasına silahlı kişiler tarafından baskın düzenlendi. Baskın sırasında zanlılar ve binada bulunanlar arasında çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi.

YÖNETİM KATINDA SİLAHLI KAVGA

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda, otogar yönetiminin bulunduğu kata gelen kişilerle başka bir grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, polis olay yerinde güvenlik kordonu oluşturdu.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

İstanbul Otogarı'nda 20 Ağustos'ta meydana gelen kavgada taksiciler arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıkmış, polis olaya müdahale etmişti.

 


Kaynak: Ajanslar

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.