23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 10.02.2021

Öğrencilerden miniklere bebek jesti!

Sabit Büyükbayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere hazırladığı oyuncakları Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi’ne teslim etti.

4833 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Öğrencilerden miniklere bebek jesti!

Öğrencilerden miniklere bebek jesti!

Sabit Büyükbayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin duyarlı öğrencileri; öğretmenleri Burcu Akgün eşliğinde yaptıkları bebekleri, Okul Müdürü Necat Paker, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ve Şube Müdürü Cevat Dervişoğlu eşliğinde, ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Başkanı Okan Aysu’ya teslim etti.
Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi Başkanı Okan Aysu yaptığı konuşmasında; “İhtiyaç sahibi çocukları düşünerek, duyarlılık gösteren, el emeği göz nuru harcayıp, emek vererek bu bebekleri yapan öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu oyuncaklar, Kızılay gençliği tarafından  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak ve minikler sevindirilecektir. Öğrenci arkadaşlarımız da Genç Kızılay ile birlikte dağıtımda bulunarak, minik kardeşlerinin sevincini ortak olabilirler. Öğrencilerle birlikte okul yöneticilerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Sabil Büyükbayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necat Paker ise konuşmasında, öğrencilerin duyarlı olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, köprü görevi gören Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi  yöneticilerine teşekkür etti.
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur ise Sabit Büyükbayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul yöneticilerini yaptıkları bu jestten dolayı tebrik ederken, Türk Kızılayı Bayrampaşa Şubesi aracılığıyla küçük çocukların sevinecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.