23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bölgesel 29.01.2016

Mesut Korkmaz dualarla uğurlandı

2378 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Mesut Korkmaz dualarla uğurlandı

Mesut Korkmaz dualarla uğurlandı

Genç yaşında kalbine yenik düşen Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği Genel Sekreteri Mesut Korkmaz son yolculuğa dualarla uğurlandı.
Tirebolu Kuzgun Köyü Eski Muhtarı Kadir Korkmaz’ın en büyük çocuğu olan Mesut Korkmaz, Kuzgun Köyü Derneği Sekreteri ve Kadir Has Üniversitesi Güvenlik Amiriydi. Genç yaşında işinde ve çevresinde sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olmayı başaran Mesut Korkmaz 33 yaşında kalbine yenik düştü. Kalp krizi geçiren Korkmaz, mensubu olduğu Kadir Has Üniversitesi camiasını ve Kuzgun Köylüleri büyük bir üzüntüye boğdu. Önceki gün kalp krizi sonucu okulun bulunduğu Fatih Cibali’den Özel Balat Hastanesine getirilen Mesut Korkmaz bütün müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Akşam saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan cenaze sabah Adli Tıp’tan alınarak uzun yıllardır yaşadığı Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesindeki Mimar Sinan Camiine getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Kuzgun Köyün’e gönderilen cenaze bugün öğle saatlerinde aile kabristanlığına defnedildi.
Cenaze namazına Kadir Has Üniversitesi mensupları, Kuzgun Köylüler ve mahalle halkından çok sayıda insan katıldı.
Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) üyesi de olan Metin Korkmaz’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Genel Başkan Haldun Domaç yaptığı açıklamada, “TİRDEF Yönetim Kurulu olarak merhum Mesut Korkmaz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile dost ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” açıklamasını yaptı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.