Meclis üyeleri veda yemeğinde
Başkan Atila Aydıner, 2014-2019 Dönemi Belediye Meclis Üyeleri ile veda yemeğinde bir araya geldi.
Meclis üyeleri veda yemeğinde
Başkan Atila Aydıner, 2014-2019 Dönemi Belediye Meclis Üyeleri ile veda yemeğinde bir araya geldi. 5 yıl boyunca ekip ruhu içinde güzel bir çalışma sergilediklerini belirten Başkan Aydıner, “Bu dönemde bir bir hayata geçirdiğimiz ‘ileri belediyecilik’ projelerimizde ve sunduğumuz hizmetlerde tüm meclis üyelerimizin alın teri, emeği var. Bayrampaşalı hemşerilerim adına meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2014-2019 döneminin bitmesine az bir süre kala 6. Dönem Belediye Meclis Üyeleri’nin onuruna akşam yemeği verdi. Wish More Otel’deki yemeğe meclis üyeleri ve eşleri ile Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner ve davetliler katıldı. Yemeğin sonunda Başkan Aydıner meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.
“BAŞARILARLA DOLU BİR DÖNEM OLDU”
Yemekte konuşan Başkan Atila Aydıner, “5 yıl boyunca ekip ruhu içinde güzel bir çalışma sergiledik. Bu dönemde bir bir hayata geçirdiğimiz ‘ileri belediyecilik’ projelerimizde ve sunduğumuz hizmetlerde tüm meclis üyelerimizin alın teri, emeği var. Biz aslında Bayrampaşa’ya hizmet etmek üzere bir araya gelen neferleriz. 2014-2019 dönemi ilçemizin şehircilik, eğitim, sağlık, spor, ulaşım, spor, kültür-sanat, turizm ve sosyal alanda yeni yeni kazanımlar elde ettiği başarılarla dolu bir dönem oldu. Bu vesileyle Bayrampaşalı hemşerilerim adına her bir meclis üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ilgili Haberler
Bayrampaşa'nın geleceği Bakan Kurum ile değerlendirildi
07.07.2026
6. Uluslararası Srebrenica Koşusu gerçekleştirildi
06.07.2026
RUBAFED’den İTO’ya stratejik ziyaret: Ortak projeler masaya yatırıldı
05.07.2026
Rumeli Türkleri Vakfı'nda aşure bereketi: Aynı sofrada birlik ve kardeşlik mesajı
04.07.2026