Layık’ın yerine Altınkılıç
Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Layık istifa ederken, yerine Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Altınkılıç geldi.
Layık’ın yerine Altınkılıç
Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Layık iş hayatındaki yoğunluk ve sağlık sorunlarından dolayı istifa ederken, yerine Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Altınkılıç geldi.
Faruk Layık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kamuoyunun dikkatine.
İş hayatımda yaşanan aksaklıklar ve yoğun temponun getirdiği sağlık problemleri nedeniyle Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte zorlanmaktayım.
AK Parti belediyeciliğinin ürettiği hizmetin aksamaması ve nitelikli hizmetlerin sürekliliği adına görevimden ayrılıyorum.
Şahsımı Başkan Yardımcılığı gibi onurlu bir göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Akın başta olmak üzere, görev müddetince her türlü desteği gördüğüm başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize ve üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim.
Her zaman AK Parti davamızın bir neferi olarak başkanımızın ve belediyemizin destekçisi olmaya devam edeceğim.
Tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim.”
Ilgili Haberler
AK Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Altunbey'den bayram mesajı
22.05.2026
AK Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Altunbey'den Bayram mesajı
22.05.2026
Bayrampaşa protokolünden Ulaş İnşaat’a ziyaret
22.05.2026
Paşavizyon Gazetesi’nden Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye nezaket ziyareti
22.05.2026