Spor
17.02.2016
Kötü gidiş sürüyor!
Profesyonel lig tarihinin en kötü sezonunu geçiren Bayrampaşaspor, puan sıralamasındaki yeri ve aldığı başarısız sonuçları bir türlü tersine çeviremezken, sezon başında koyduğu hedeflerin tek tek gerisinde kaldı.
1772
2 dk
0 yorum
Kötü gidiş sürüyor!
HAFTALARDIR GALİBİYETE HASRET
Son 4 resmi maçında ligde Menemen Belediyespor, Sarıyer, BUGSAŞ ve Hatay’a puan kaybeden Bayrampaşaspor’da galibiyete hasret geçen bu dönemde çok önemli kayıplar yaşadı.
TARAFTARIN CAMİANIN SABRI TAŞTI
Bayrampaşaspor taraftarları, takımın aldığı kötü sonuçlar ve sergilediği kötü futbol nedeniyle tepkilerini yüksek sesle dile getirmeye başladı.
Özellikle 10 kişilik Menemen Belediyespor’a kendi evinde 1-0 yenildikleri maçta başlayan protestolar, Sarıyer maçının da 2-0 kaybedilmesinin ardından da devam etti. Engin Çalışır idaresindeki takımın beklentilerin uzağında kalmasının ardından taraftarlar başkan İsmail Hocaoğlu’nu istifaya çağırırken, bazı futbolcuları da ıslıklarla protesto etti.
12 YENİ TRANSFERDE ÇARE OLMADI
Takımın kötü performansı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bayrampaşaspor yönetimi, bu dönemi aşabilmenin çabası içinde. Ligin kalan bölümü için futbolcuları ve teknik heyeti yeniden motive edebilme çabasına giren Bayrampaşaspor yönetimi, bu sıkıntılı dönemden kurtulmak için çıkış yolları aramayı sürdürürken, devre arasındaki bir çoğu yaşlı 12 transferde çare olmadı.
GOL YOLLARINDA SIKINTI ÇEKİYOR
Bayrampaşaspor, son 4 maçta kalesinde gördüğü gollere karşılık, hiç gol atamadı. Yeşil-kırmızılı ekip, Menemen Belediyespor’a 1-0, Sarıyer’e 2-0 yenilirken, BUGSAŞ ve Hatay ile 0-0 berabere kalarak gol yollarında etkisiz bir görüntü sergilemeye devam ediyor.
Etiketler: