23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 12.11.2020

Köfteci Mehmet Usta’nın acı günü

Köfteci Mehmet Usta’nın sahipleri Yılmaz, Murat, Mehmet ve Ahmet Ünal’ın vefat eden annesi Sultan Ünal, bugün Edirnekapı 15 Temmuz Şehitler Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

7705 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Köfteci Mehmet Usta’nın acı günü

Köfteci Mehmet Usta’nın acı günü

Bayrampaşa yemek sektörünün tanınmış firmaları arasında yer alan Köfteci Mehmet Usta ailesinin acı günü.
Bir süreden beri rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Köfteci Mehmet Usta’nın sahipleri Yılmaz, Murat, Mehmet ve Ahmet Ünal’ın annesi Sultan Ünal (78) hakkın rahmetine kavuştu.
Merhume Sultan Ünal’ın cenazesi, Edirnekapı Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından 15 Temmuz Şehitler Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze namazına Köfteci Mehmet Usta ailesinin yanı sıra, Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Asım Sultanoğlu, Birlik İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Emin Sönmez, AK Parti Bayrampaşa eski İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve bir çok seveni katıldı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.