23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bölgesel 01.07.2014

Kazım Karabekir’de iftar coşkusu

1741 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Kazım Karabekir’de iftar coşkusu

Kazım Karabekir’de iftar coşkusu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde, binlerce Gaziosmanpaşalının katılımıyla gerçekleştirdiği sokak iftarında, birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta iftar öncesi, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından başlatılan ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Valide Camii’nde incelemelerde bulundu. Kazım Karabekir Mahallesi esnaflarını da ziyaret eden Başkan Usta, esnaflarla sohbet etti. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Kazım Karabekir Mahallesi, 859 Sokak’ta düzenlediği sokak iftarı, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, meclis üyeleri ve üç bin Gaziosmanpaşalının katılımıyla gerçekleşti.

859 Sokak’ta kurulu gönül sofralarını tek tek gezerek vatandaşlara karanfil dağıtan ve bol bol fotoğraf çektiren Başkan Usta, iftar öncesinde yaptığı konuşmasında, “Bu sokağı daha önceleri, böylesine muhteşem bir kalabalıkla, böylesine coşkulu bir şekilde görmemiştim. Varlığınızla bizleri onurlandırdınız. Kazım Karabekir Mahallesi’nin sevgi dolu insanlarıyla bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Af ve bereket mevsimi olan Ramazan ayının tüm insanlık için bolluk, bereket, sevgi ve hoşgörü içinde geçmesini diliyorum” dedi.

İlk kez Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve daha sonra tüm Türkiye’de yaygınlaşan sokak iftarları 1 Temmuz Salı günü Karlıtepe Mahallesi, Çelebiler Sokak’ta kurulacak.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.