23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 09.06.2018

Hastanede geleneksel iftar

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin geleneksel iftarı hastane bahçesinde düzenlendi.

7960 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Hastanede geleneksel iftar

Hastanede geleneksel iftar

Bayrampaşa Devlet Hastanesi geleneksel iftarını hastane bahçesinde düzenledi.
Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fikret Turan’ın ev sahipliğini yaptığı geleneksel iftar güzel görüntülere sahne oldu.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programına, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve hastanede görev yapan sağlık çalışanları katıldı.
Yemek sonrası konuklara seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin iftar davetinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, herkesin yaklaşmakta olan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge de yaptığı açıklamada herkesin yaklaşan Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutlarken, AK Parti’nin iktidarı döneminde sağlık alanında da büyük atılımlar yaptığını, 24 Haziran’da da Türkiye’nin ikinci bayramı yaşayacağına inandığını söyledi.
Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fikret Turan da iftar sofrasında sevdikleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, herkesin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.