23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 27.11.2017

Halkla 11. buluşma gerçekleşti!

Halkla Buluşma Toplantıları’nın bu sefer ki adresi Yıldırım Mahallesi’ydi.

6573 3 dk 0 yorum
Paylaş:
Halkla 11. buluşma gerçekleşti!

Halkla 11. buluşma gerçekleşti!

Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın düzenlediği Halkla Buluşma Toplantıları’nın 11.ncisi Yıldırım Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Daha yaşanılabilir bir Bayrampaşa için her ay farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Bayrampaşa’nın mülki amirleri sorunları yerinde dinleyip bu sorunlara çözüm bulmak adına halkla buluşma toplantılarına büyük önem veriyor.

TOPLANTIYA KATILIM YOĞUNDU
Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina’nın ev sahipliğinde, Adapark’ın içinde yer alan Sevgi Cafe’de gerçekleştirilen Halkla Buluşma Toplantısı’na, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Oğuz Canbulat, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, Bayrampaşa Kaymakamlığı Birim Müdürleri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

TOPLANTIDA ÖNE ÇIKAN SORUNLAR
Toplantıda, Şehit Kamil Balkan Caddesi’nde yaşanan trafik kaosunun esnafları rahatsız ettiği, ara sokaklara park eden geniş ve uzun araçların vatandaşların alanlarını daralttığı, Aile Sağlığı Hekimlikleri’nin eski binalarda oluşuna bağlı olarak bu hekimliklerin temizlik durumlarının yetersiz olduğu, eski binaların içerisinde yer alan kimi Aile Sağlığı Hekimlikleri’nde bodrum katlarda hastaların tedavisinin yapıldığı, evde bakım hizmeti alan hastaların hastaneye nakli için Bayrampaşa Belediyesi’nin ambulansının yetersiz kaldığı, Yıldırım Mahallesi’nde artan hırsızlık olaylarına karşı devriye ekiplerinin az oluşu, Yıldırım Mahalle Muhtarlığı’nın arkasında yer alan araziye gece araçların geldiği ve burada insanları rahatsız edecek davranışlarda bulunulduğu, Adapark’ın tartan zemininin yenilenmesi gerektiği, Ali Fuat Başgil Caddesi’nde yapımı bir türlü tamamlanmayan kanalizasyon çalışmalarının esnaf ve vatandaşları zor duruma soktuğu ve Adapark içerisinde yer alan Lunapark’ın gece geç saatlere kadar açık olması, Lunapark’tan gelen yükses sesli müziğin o çevrede yaşayan insanları rahatsız ettiği gibi sorunlar üzerinde duruldu.

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dikkate alarak not eden yetkililer, Yıldırım Mahallesi’nde cereyan eden olumsuzlukların giderilmesi için ivedilikle çalışmaların başlanacağı müjdesini verdi.

CANBABA: HER ŞEY DAHA YAŞANILABİLİR BİR BAYRAMPAŞA İÇİN
Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, “Daha yaşanılabilir bir Bayrampaşa için Halkla Buluşma Toplantıları’na devam edeceğiz. Toplantılardaki amacımız; sorunu yerinde dinlemek ve bu sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunmak. Bunun için her ay farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız hiç şüphe etmesin, toplantıda öne çıkan konuları yetkili birim müdürlerimiz not aldı. Bu sıkıntıların giderilmesiyle ilgili çalışmalar en yakın zamanda başlayacaktır” dedi.   

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.