22 Mayıs 2026 Cuma
SON DAKİKA
Spor 24.03.2026

Genç yüzücüler umutlandırdı

Bayrampaşa Demirspor ve Dinamo İstanbulspor kulübünün genç yüzücüleri aldıkları derecelerle gelecek için ümit verdi.

2116 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Genç yüzücüler umutlandırdı

Genç yüzücüler umutlandırdı

Bayrampaşa Demirspor ve Dinamo İstanbulspor'un genç yüzücüleri, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun düzenlediği önemli müsabakalarda başarılı performanslar sergileyerek kulüplerini gururlandırdı.
Tozkoparan Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışmalarda genç sporcular, milli takım ve Türkiye Şampiyonası baraj geçme yarışlarında önemli dereceler elde etti.
Bayrampaşa Demir Spor Kulübü sporcularından Bensu Hayat Oygu, Ege Gülen, Asya Saraç ve Yağmur Özgök, Dinamo İstanbul Spor Kulübü sporcularından Beyza Sevinç, Ecrin Öykü Özalp, İnci Nisa Kurtuldu, Eslem Deniz Evren ve Yağız Mikail Kevser aldıkları derecelerle dikkat çekti.
Turnuva direktörlüğü tarafından resmi olarak onaylanan bu sonuçlar, sporcuların sezon içindeki gelişimlerini belgelediği gibi, ilerleyen ulusal ve uluslararası müsabakalar için de değerli bir referans niteliği taşıyor.
Bayrampaşa Demirspor Başkanı Oğuzhan Oygu, yaptığı açıklamada, “Bayrampaşa sadece futbol ve basketboldan ibaret değil tabii ki. Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’na akrediteyiz. Bayrampaşa Demir Spor Kulübü ve Dinamo İstanbul Spor Kulübü ile Türkiye arenasında yarışmacı sporcularımızla varız. Genç sporcu adaylarını yüzme takımımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.