23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bölgesel 28.07.2018

G.O.Paşa'da halk meclisi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Halk Meclisi Toplantıları’nın, bu yılki ilk toplantı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapıldı.

6396 1 dk 0 yorum
Paylaş:
G.O.Paşa'da halk meclisi

G.O.Paşa'da halk meclisi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Halk Meclisi Toplantıları’nın, bu yılki programları başladı.
İlki, Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Gaziosmanpaşalılar yoğun ilgi gösterdi. Halk Meclisi Toplantısı’na Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, başkan yardımcıları ve birim müdürlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Telekom, İgdaş, İski ve Bedaş temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.
İlçe sakinlerinin görüş, düşünce ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, Başkan Usta ve ilçe kurum yöneticileri vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Birçok konuda merak ettiklerini ve çözüm önerilerini birebir konunun muhataplarına iletme fırsatı bulan vatandaşlar, yetkililer tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildi.
Talepleri en kısa sürede ele alarak titizlikle çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Usta, toplantıya katılarak duyarlılık gösteren ilçe sakinlerine teşekkürlerini iletti. Halk Meclisi Toplantıları, diğer mahallelerle devam edecek.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.