23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 16.06.2017

Futbol Okulu’na büyük ilgi

Okullarını başarıyla tamamlayıp yaz tatiline giren minikler, Bayrampaşa’nın yeni Arda Turan’ı olmak için Bayrampaşaspor Futbol Okulu’ndaki yerlerini almaya başladı.

3672 3 dk 0 yorum
Paylaş:
Futbol Okulu’na büyük ilgi

Futbol Okulu’na büyük ilgi

Okullarını başarıyla tamamlayıp yaz tatiline giren minikler, Bayrampaşa’nın yeni Arda Turan’ı olmak için Bayrampaşaspor Futbol Okulu’ndaki yerlerini almaya başladı. Eğitim hayatlarındaki gösterdikleri başarıyı yeşil sahalara da yansıtmak isteyen minik yıldızlar, profesyonel teknik direktörlerin ellerinde başarılı birer sporcu olmak için mücadele ediyorlar.
İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu parolasıyla yola çıkan Bayrampaşaspor Futbol Okulu bünyesinde bulunan 200’e yakın futbolcu adayına öncelikle spor ahlakını aşılayarak topluma yararlı bireyler ve centilmen sporcular yetiştirmeyi amaç ediniyor.
2013 yılından beri hizmet veren Bayrampaşaspor Futbol Okulu’nda 2005 ile 2012 yılları arasında doğan çocuklara futbol bilgi ve becerilerini geliştirecek programlar uygulanıyor.
Arda Turan Tesisleri’nde Cumartesi ve Pazar günleri 1’er saat antrenman yapan minik yetenekler, bunun yanı sıra Bayrampaşa Spor Kulübü Tesisleri’nde yer alan dersliklerde teorik olarak futbol prensiplerini öğrenme eğitimlerini de görme şansı yakalıyor.
Bayrampaşaspor Futbol Okulu’na çocuklarını kayıt ettirmek isteyen velilerin yanlarında çocuklarıyla birlikte Bayrampaşa Spor Kulübü Tesisleri’ne gelmesi ve kayıt formu doldurmaları gerekiyor. Bundan sonraki adım ise veliler çocuklarının bir adet vesikalık fotoğrafını ve yine çocuklarının nüfus cüzdanlarının bir adet fotokopisini ve son olarak çocukları adına ilgili kurumlardan alacakları sağlık raporunu kulübe teslim etmeleri gerekiyor.
Çocuklarının iyi birer futbolcu olması için Bayrampaşaspor Futbol Okulu’na getiren ailelerden kayıt sırasında yalnızca 50 TL malzeme ücreti alınıyor. Aileler bunu yanı sıra da çocuklarının futbol eğitimi için aylık 100 TL ücret ödüyor.
Bayrampaşaspor Futbol Okulu'nda minikler Bayrampaşa Spor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Davut Bulut idaresinde, Ali Osman Taşçı, Muammer Sancaklı, Kadir Güçlü, Mümin İlter, Orhan Kurtbay, Arif Küçük ve Sevgi Muğlalı' gibi tecrübeli ellerde  futbol bilgi ve becerilerini geliştiriyorlar.

Bulut: Çocuklara spor ve ahlak bilinci aşılanıyor
Bayrampaşaspor Futbol Okulu’yla ilgili açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Spor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Davut Bulut, “Bayrampaşaspor Futbol Okulu olarak, 2013 yılından beri profesyonel anlamda Türk futboluna katkıda bulunuyoruz. Futbol okulumuzda yer alan geleceğin yıldızlarını öncelikli olarak topluma yararlı birey olmaları için yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza spor ahlakı bilincini yerleştirmek için çabalıyoruz. Alanlarında uzman teknik direktörlerimizle, çocuklarımızla yakından ilgileniyoruz. Bayrampaşa’nın çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirerek örnek bir futbol kulübü ve semti olduğumuzu tüm dünyaya göstermek istiyoruz” dedi. 
Bayrampaşaspor Futbol Okulu’nda parlayacak olan yetenekli yıldızları Bayrampaşaspor altyapısında bulunan kendilerine uygun yaş gruplarında lig müsabakalarına çıkaracaklarını söyleyen Davut Bulut, böylelikle yetenekli futbolcuları Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerin izlemelerine olanak sağladıklarını vurguladı. Bayrampaşa’da yer alan amatör takımlardaki yetenekleri oyuncuların hiç Bayrampaşaspor’la tanıştırılmadan ilçe dışında bir takıma verilmesine yakınan Bulut, futbol okullarıyla birlikte yetenekli futbolcu adaylarının kaçırılır gibi semt dışına çıkmasını önlemeye çalıştıklarını belirtti. Bayrampaşa’da bulunan okullarla ortak bir proje üzerine çalıştıklarını hatırlatan Davut Bulut, hayata geçirecekleri proje ile ilçemizdeki okullarda öğrenim gören yetenekli futbolcu adaylarıyla tanışma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.