23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 20.02.2019

Engelli Bakım Merkezi açıldı

Bayrampaşa Belediyesi, “Gözünüz arkada kalmasın, onlar artık bize emanet” sloganıyla Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi’ni hizmete sundu.

13761 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Engelli Bakım Merkezi açıldı

Engelli Bakım Merkezi açıldı

Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi açıldı

Engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik bir dizi çalışma yürüten Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de “Gözünüz arkada kalmasın, onlar artık bize emanet” sloganıyla Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi’ni hizmete sundu.
Kayıt kabul işlemlerine başlayan Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi, Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı'nın içinde hizmet veriyor. Engelli vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği 2 katlı merkezde engellilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Aileler, gönül rahatlığı ile engelli çocuklarını ya da yakınlarını merkeze günübirlik bırakabiliyor. Öte yandan bakım merkezinin bulunduğu parkın da  “Engelli Parkı’na” dönüştürülmesi planlanıyor.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.