24 Mayıs 2026 Pazar
SON DAKİKA
Spor 31.08.2021

Çoban’dan Mamur’a ziyaret

Olimpiyat üçüncüsü Merve Çoban, görev yaptığı Mustafa Itri Ortaokulu Müdürü Muhittin Şıngar ile birlikte Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

3431 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Çoban’dan Mamur’a ziyaret

Çoban’dan Mamur’a ziyaret

Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 2020 Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya kazanan milli karatecemiz Merve Çoban, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur’u ziyaret etti.
Bayrampaşa’da öğretmen olarak görev yaptığı Mustafa Itri Ortaokulu Müdürü Muhittin Şıngar ile birlikte Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur’u ziyaret eden Merve Çoban, kendisini destekleyen Türk halkı ve Bayrampaşalılara teşekkür etti.
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur da olimpiyat üçüncüsü olan öğretmen Merve Çoban’ı başarısından dolayı kutlayarak, “Ülkemize ve ilçemize bu başarı ve gururu yaşattığı için kendilerine teşekkür eder, azmi ve çabası için tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.