23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 15.11.2019

Cevatpaşa halkıyla buluşma

Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın düzenlediği Halkla Buluşma Toplantıları’nın kasım ayı buluşması Cevatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

6291 2 dk 0 yorum
Paylaş:
Cevatpaşa halkıyla buluşma

Cevatpaşa halkıyla buluşma

Bayrampaşa Kaymakamlığı’nın geleneksel olarak her ay ilçenin bir mahallesinde düzenlediği Bayrampaşa Halkla Buluşma Toplantıları’nın kasım ayının adresi Cevatpaşa Mahallesi oldu.
Cevatpaşa Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel,  Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Halis Söyler,  kamu kurum amirleri ve vatandaşlarda katıldı. 
Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinlemek ve halkla bütünleşmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan toplantıda vatandaşlar Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve yetkililere istek, öneri ve şikâyetlerini iletti. 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda, Cevatpaşa mahallesinde yaşanan sorunlar ve çözümleri noktasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel toplantıda yaptığı konuşmada, “Amacımız vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturmaktır. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Cevatpaşa Mahallesi’nde yaşayan halkımızın istek, öneri ve şikayetlerini aldık. Sorunların çözüm noktasında ilgili merciler üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.