23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Bayrampaşa 31.07.2023

Bosna Hersek temsilcileri göreve başladı

Türkiye Bosna Sancak Derneği'nin hayata geçirdiği ‘dış temsilcilikler’ görevlerine başladı. Dernek ilk iş birliği anlaşmasını da Sancak Kökenli Vatandaşlar Derneği ile yaptı.

1615 1 dk 0 yorum
Paylaş:
Bosna Hersek temsilcileri göreve başladı

Bosna Hersek temsilcileri göreve başladı

Türkiye Bosna Sancak Derneği'nin 17. Olağan Genel Kurulu sonrası yeni yönetimin hayata geçirdiği ‘dış temsilcilikler’ görevlerine başladı. İlk olarak Bosna Hersek temsilcileri Nuray Senar Erdeniz ve Muammer Lajiç'e görevlendirme yazıları tebliğ edildi. Dernek Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade, Başkan Yardımcısı Rahim Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Gül'ün Bosna Hersek ziyaretinde Erdeniz ve Lajiç belgelerini aldı. 

SANCAK KÖKENLİ VATANDAŞLAR DERNEĞİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Türkiye Bosna Sancak Derneği, Bosna Hersek'te 1990 yılından bu yana önemli ve etkili çalışmalar gerçekleştiren Sancak Kökenli Vatandaşlar Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı.
Derneğin Saraybosna'daki merkezinde düzenlenen imza töreninde Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade, Başkan Yardımcısı Rahim Karabulut, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Gül ve Bosna Hersek Temsilcisi Nuray Senar Erdeniz yer alırken, Sancak Kökenli Vatandaşlar Derneği'ni Başkan Ekrem Lekiç ve yönetim kurulu üyeleri temsil etti.
Türkiye Bosna Sancak Derneği’nden yapılan açıklamada, “Yapılan işbirliği protokolünün iki sivil toplum örgütü ve camiamız için hayırlar getirmesini diliyoruz” denildi.

 

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.