23 Mayıs 2026 Cumartesi
SON DAKİKA
Spor 23.10.2021

Bilgi Gençlik’ten transfer

Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor Kulübü basketbolcularından Emad Numanovic, transfer olduğu Cedi Osman Akademi A Takımı ile 2. Lig’de boy gösterecek.

4105 3 dk 0 yorum
Paylaş:
Bilgi Gençlik’ten transfer

Bilgi Gençlik’ten transfer

Bayrampaşa Belediyesi Bayrampaşa Bilgi Gençlik ve Spor Kulübü  basketbolcularından Emad Numanovic, yeni sezonda Cedi Osman Akademi A Takıma yükselme başarısı gösterdi. Basketbola Yıldırım Mahallesi’nde başlayan ve daha sonra Bilgi Gençlik Spor Kulübü’nde 3 yıl boyunca forma giyen Emad Numanovic gösterdiği başarı sonrası Cedi Osman Basketbol Akademisi’ne transfer oldu. Bir süreden beri genç takımla birlikte antrenmanlara çıkan 2004 doğumlu basketbolcu yeni sezon için A takıma yükselmeyi başardı. Emad Numanovic, Cedi Osman Basketbol Akademisi A takımı ile birlikte 2. Lig’de boy gösterecek.
Yıldız takımı ile İstanbul şampiyonu, genç takımı ile Türkiye dördüncüsü olmayı başaran Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor Kulübü’nün antrenörlerinden Ömer Faruk Akari, Emad Numanovic’in Cedi Osman Basketbol Akademisi A takımına yükselmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “3 sene boyunca formamızı başarıyla terleten Emad’ı Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor ailesi olarak tebrik ediyoruz. Kendisine gönülden desteklerimizi gönderiyoruz. Daha önceki jenerasyonlardan Çorlu Belediyespor ile 2. Lig’de oynayan Emre Alpaydın ve Karabük Üniversitesi Basketbol Takımı ile Türkiye şampiyonluğu kazanan 1999 doğumlu Barış Ersoylu da kulübümüz bünyesinden yetişmiştir. Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor Kulübü olarak Murat Özdemir hocamız ve ben 10 ile 18 yaş arasındaki çocuklarımızı Türk basketbolu kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her sene ortalama 5 kategoride liglerde mücadele ediyoruz. Amacımız Bayrampaşa’nın ismini basketbolda duyurmak ve Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmak” dedi.

“Olimpik Değerler Yoluyla Tehlikelerle Mücadele” AB projesi
Bir yandan liglere katılma yolunda çalışmalarını sürdüren Bayrampaşa Belediyesi Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor Kulübü, diğer yandan da Avrupa Birliği (AB) destekli çok önemli bir projeye katılmanın gururunu yaşadı. AB’nin “Combating with Hazards Throught Olimpic Values” adı altında düzenlediği Olimpik Değerler Yoluyla Tehlikelerle Mücadele projesi kapsamında çalışmalar yaptıklarını belirten Akari, “Bu AB projesi Türk Spor Vakfı ile organize ediliyor. Bayrampaşa Belediyesi de projenin iştirakçi ve destekçilerinden bir tanesi. Projenin amacı sporu kullanarak ve olimpik değerler ışığında çocukları tehlikelerden koruma yöntemleri başlığı altında yapılıyor. Proje kapsamında Türkiye’de birçok farklı şehir ve spor kulübünde bu kapsamda antrenmanlar yapıldı. Projenin kapanış töreni 29 Ekim Cumhuriyet Bayrama’nda Semih Erden Spor Salonu’nda düzenlenecek. Bayrampaşa’ya Çekya, Litvanya ve Polonya takımları gelecek. Bayrampaşa Bilgi Gençlik Spor Kulübü’nün de katılımıyla dörtlü bir basketbol turnuvası yapacağız. Şimdiden tüm Bayrampaşalıları 29 Ekim’de bu turnuvaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0 / 255

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yalnızca adınız ve yorumunuz görüntülenir.